joi, 24 septembrie 2020
Acasă > Eveniment > Sibioara, com. Lumina: S-a deschis dosar penal după ce doi elevi au căzut din leagănul aflat în curtea scolii

Sibioara, com. Lumina: S-a deschis dosar penal după ce doi elevi au căzut din leagănul aflat în curtea scolii

Doi elevi de clasa a II-a au ajuns ieri, la spital după ce au căzut dintr-un leagăn amplasat în curtea şcolii din localitatea constănţeană Sibioara, comuna Lumina.

Deşi la faţa locului a fost solicitat iniţial şi un echipaj medical de la Serviciul de Ambulanţă Constanţa, în cele din urmă, cei doi copii au fost duşi de părinţi la spital, dar nu au necesitat internare şi în prezent se refac la domiciliu.

Imediat după incident, directorul Şcolii Gimnaziale Nr. 1 Lumina din care face parte Şcoala Primară Nr. 3 Sibioara, prof. Tatiana Pintilie a anunţat Inspectoratul Şcolar Judeţean despre cele întâmplate.

„Ieri, a avut loc, în timpul pauzei, în spațiul de joacă al copiilor, un incident soldat cu rănirea a doi elevi: E. Ionuț- clasa a II- a, N. Robert George- clasa a II- a. Menționăm că cei doi elevi se jucau pe leagănul care s-a dezechilibrat, iar în căderea i-a lovit. Copiii au fost transportați de părinți la Spitalul Județean Constanța, unde au primit îngrijiri medicale, fără să fie necesară internarea. Rezultatele investigațiilor de specialitate, radiografii și analize medicale, au fost în valori normale. Elevul Robert George a primit 7 zile scutire medicală, iar elevul Ionuț, 3 zile scutire medicală“, sunt concluziile directorului.

Poliţiştii constănţeni care au fost şi ei sesizaţi despre cele întâmplate un deschis un dosar penal in rem pentru vătămare corporală.

Sursa: observator.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *