Simona Halep a jucat accidentată în cele două meciuri de la FED CUP

  •  
  •  
  •  
  •  

Continuă problemele pentru Simona Halep. Constănţeanca a jucat accidentată în cele două meciuri de la FED Cup. Președintele Federației Române de Tenis, George Cosac, a dezvăluit prin ce chinuri a trebuit să treacă sportiva pentru a fi pe teren. 90% dintre sportivi n-ar fi jucat – a concluzionat Cosac. În plus, Halep a anunţat că şi-a amânat şi operaţia de deviaţie de sept pentru a participa la turneele următoare.

Simona Halep a decis să amâne operaţia pe care o anunţase după eliminarea de la Australian Open şi să joace pentru echipa României la FedCup împotriva Cehiei. Președintele Federației Române de Tenis, George Cosac, a dezvăluit prin ce chinuri a trecut Simona Halep în meciurile de simplu împotriva Karolinei Pliskova și Petrei Kvitova.

“Înaintea meciului cu Kvitova am intrat în vestiar. Nu putea să meargă. Repet, nu putea să meargă, nu să alerge. A trimis pe cineva să-i cumpere pantofi de sport cu un număr mai mare pentru a putea să-şi pună bandeje la degete. Numai ea ştie prin ce chinuri a trecut. 90% dintre sportivi nu ar fi intrat pe teren în asemenea condiţii. Îşi doreşte să joace bine şi să câştige pentru România. După primul meci, pierdut cu Pliskova, a plâns toată seara”, a spus șeful Federației Române de Tenis.

Simona Halep a anunțat că își amână din nou operația la nas. Ea va juca în aceasta lună la cele două turnee din zona Golfului Persic, la Dubai și Doha.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *