sâmbătă, 8 august 2020
Acasă > Sport > Simona Halep debuteaza vineri la Indian Wells, cu japoneza Kurumi Nara

Simona Halep debuteaza vineri la Indian Wells, cu japoneza Kurumi Nara

Jucătoarea Simona Halep, locul 7 WTA şi cap de serie numărul 6, va juca, vineri (noaptea de vineri spre sâmbătă la Bucureşti), cu japoneza Kurumi Nara, locul 47 WTA, în turul doi al turneului Premier Mandatory de la Indian Wells (California, SUA), cu premii de aproape şase milioane de dolari.

Nara, 22 de ani, se află la cea mai bună clasare din carieră, după ce a câştigat recent primul ei turneu WTA, la Rio de Janeiro, învingând-o în finală pe jucătoarea cehă Klara Zakopalova, locul 29 WTA.

Japoneza a trecut în turul întâi la Indian Wells de americanca Allie Kiick, locul 162 WTA, jucătoare venită din calificări, cu scorul de 6-4 6-0.

Halep, acceptată direct în manşa secundă la Indian Wells, şi Nara nu s-au mai întâlnit până în prezent.

Sorana Cîrstea, locul 27 WTA şi cap de serie numărul 25, şi-a aflat adversara, joi, după ce jucătoarea italiană Camila Giorgi, locul 79 WTA, venită din calificări, a produs surpriza, învingând-o pe germana Andrea Petkovici, locul 37 WTA, cu scorul de 6-7 (5), 6-3, 6-3, după un meci de peste două ore şi jumătate.

Cîrstea şi Giorgi vor juca probabil sâmbătă. În 2013, în turul doi al turneului de la Wimbledon, Cîrstea a pierdut în faţa italiencei, în sigura lor întâlnire de până acum.

Monica Niculescu, locul 63 WTA, care a învins-o, joi, cu scorul de 6-2, 6-2, pe sportiva Marina Erakovici (Noua Zeelandă), locul 62 WTA, va fi a treia româncă în turul 2 la turneul californian, fază în care va juca împotriva sportivei ruse Ekaterina Makarova, locul 24 WTA şi cap de serie numărul 23.

Tot vineri va evolua şi Victor Hănescu, în turneul ATP de 1.000 de puncte de la Indian Wells. El îl va avea adversar pe francezul Stephane Robert, locul 96 ATP, jucător venit din calificări.

sursa: Mediafax.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *