Simona Halep joacă tenis cu Klaus Iohannis, la Sibiu

  •  
  •  
  •  
  •  

Președintele ales al României și cea mai bună tenismenă a momentului în România vor face un meci demonstrativ într-o partidă de tenis care va avea loc anul viitor la Sibiu.

Sibienii vor putea să vadă anul viitor un meci de tenis special. Și nu vorbim de o partidă între super vedete ale tenisului mondial ci de un meci care va stârni cu siguranță un interes maxim.

Mare iubitor și practicant al tenisului de câmp, președintele ales al României și încă actualul primar al Sibiului, Klaus Iohannis, va face un meci demonstrativ în primăvara lui 2015, în cadrul unui eveniment specific, care are ca scop promovarea tenisului în rândul copiilor.

De cealaltă parte a fileului se va afla nimeni alta decât cea mai în formă tenismenă din România. Simona Halep a acceptat și ea noua provocare și va face un meci inedit cu președintele României.

Chiar dacă nu s-a stabilit o dată clară în privința zilei în care va avea loc acest meci, acțiunea va fi cu siguranță anul viitor.

”Meciul va fi în primăvară.Probabil în martie sau aprilie, dar e posibil să fie făcute modificări în această privință. Va fi un meci cu siguranță inedit. Scopul este bineînțeles cel de promovare al tenisului în rândul copiilor”, a declarat pentru Ora de Sibiu, Marius Vecerdea, cel care a venit cu propunerea unui astfel de meci.

Marius Vecerdea spune că acceptul pentru un astfel de meci a venit imediat din partea celor doi protagoniști. „Cu Simona am vorbit și mi-a spus că acceptă fără nicio problemă să vină. Apoi am discutat și cu domnul președinte, Klaus Iohannis, chiar sâmbătă (n.r. – sâmbătă 22 noiembrie). Și dânsul a acceptat propunerea. Ambii erau foarte încântați de idee. Acum rămâne să vedem în funcție de programul lor, în ce dată vom planifica meciul”, a mai spus Marius Vecerdea, pentru Ora de Sibiu.

Sursă: replicaonline.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *