Acasă > Sport > Simona Halep, lăudată în presa internaţională: “Naturală, calmă şi inteligentă”

Simona Halep, lăudată în presa internaţională: “Naturală, calmă şi inteligentă”

Victoria Simonei Halep este apreciată într-un material publicat marţi, pe site-ul revistei TENNIS Magazine, în care jucătoarea este comparată cu Ilie Năstase şi Roger Federer.

Meciul de marţi, dintre Simona Halep şi Eugenie Bouchard, a pus faţă în faţă două tinere jucătoare, aflate în plină ascensiune. Sportiva din Canada, 20 de ani, locul 17 WTA, venea după o semifinală la Australian Open, cea mai bună performanţă a unei sportive din ţara ei, la Grand Slam-ul de la Antipozi. Simona, în schimb, a câştigat şapte turnee în ultimele nouă luni şi se află între primele zece jucătoare ale lumii, la nici 23 de ani.

Indiferent de rezultatul partidei, ambele jucătoare au şanse reale să devină următorul star al sportului alb, se arată într-un articol publicat pe site-ul prestigioasei reviste TENNIS Magazine, care apreciază, totuşi, victoria româncei.

“Halep are mişcări mai naturale” în timp ce “jocul lui Bouchard pare învăţat”, scrie autorul articolului, care adaugă că românca “e mai calmă, are o prezenţă consistentă pe terenul de tenis. E cu siguranţă croită diferit faţă de celebrul să conaţional, Ilie Năstase”. Spre deosebire de sportiva canadiană, “Halep nu a fost vizitată de un antrenor, în ziua meciului, schimbările de tactică părând să vină intuitiv, din mintea unei jucătoare cu un mare IQ tenisistic”, continuă acesta.

În articolul publicat marţi, se arată că “ambele jucătoare sunt inteligente şi mature pentru vârsta lor”, având şanse reale să ajungă, în timp, staruri ale tenisului. “Simona e calmă şi elegantă, iar dacă ne ghidăm după modelul lui Roger Federer, ar trebui să devină cea mai bună”, continuă autorul materialului, care adaugă, însă, că “Bouchard e mai mare şi mai puternică, iar dacă ne ghidăm după modelul liderului mondial, Serena Williams, observăm că acesta e tipul de jucătoare care câştigă turnee de Grand Slam”.

sursa: Mediafax.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *