luni, 10 august 2020
Acasă > Eveniment > Sinucigaș din dragoste

Sinucigaș din dragoste

Aflat în depresie după ce iubita l-a anunțat că îl părăsește, un tânăr de 25 de ani din Constanța, și-a pus capăt zilelor aseară. S-a aruncat de la etajul 8 al blocului în care locuia cu chirie.

Înainte să recurgă la gestul extrem, tânărul a postat un mesaj de adio pe rețelele de socializare. Își cere iertare de la părinți și prieteni și spune că nu poate să trăiască fără iubita lui.

Eduard avea 25 de ani și trăia o poveste de dragoste cu o tânără de vârsta lui. În ultimele 6 luni fusese plecat la muncă în Anglia. S-a întors acasă de sărbători și în loc de cadou de Crăciun iubita l-a anunțat că vrea să se despartă de el. Tânărul ar fi intrat în depresie și a amenințat că se sinucide. Ca să evite o tragedie, prietena a decis să rămână alături de el câteva zile. A  crezut că și-a revenit iar ieri s-ar fi întors în apartament să-și ia lucrurile și pisica. A fost însă picătura care a umplut paharul. Eduard a decis să-și încheie socotelile cu viața.

O vecină a fost cea care a sunat la 112 după ce a auzit un zgomot puternic, iar când a privit pe geam l-a văzut pe tânăr pe asfalt. Medicii sosiți la fața locului, l-au găsit pe bărbat în stop cardio-respirator și au început manevrele de resuscitare.

O echipă de criminaliști a preluat cercetările în acest caz. Au fost prelevate amprente și au fost audiați mai mulți martori printre care și iubita tânărului.

Trupul tânărului a fost depus la morgă pentru necropsie însă la prima vedere nu există suspiciuni cu privire la cauza morții. Eduard era singurul copil la părinți iar acum aceștia se pregătesc să-l conducă pe ultimul drum.

Redactor: Cristina Niță

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *