Acasă > Comunicate > “Sistem de management al traficului de nave pe Dunăre şi de informare asupra transportului pe ape interioare RoRIS”

“Sistem de management al traficului de nave pe Dunăre şi de informare asupra transportului pe ape interioare RoRIS”

Seminar de închidere a Proiectului “Sistem de management al traficului de nave pe Dunăre şi de informare asupra transportului pe ape interioare RoRIS” , cod proiect 2009/3/2/003

Autoritatea Navală Română are plăcerea de a vă invita să participați la conferința de presă organizată luni, 27 mai 2013, ora 10:00, la hotelul Ibis din Constanța, cu ocazia Seminarul de închidere a Proiectului RoRIS.

Evenimentul va fi susținut în cadrul Proiectului“Sistem de management al traficului de nave și de informare asupra transportului pe ape interioare – RoRIS”, implementat de Autoritatea Navală, cu sprijinul financiar al Uniunii Europene prin Programul Operațional Sectorial Transport 2007 – 2013.

Cu acest prilej, reprezentați ai beneficiarului vor prezenta rezultatele implementării  proiectului, precum și beneficiile aduse de acesta.

Proiectul implementat a avut ca obiective principale creșterea eficienței și siguranței transportului pe ape interioare, asigurarea protecției mediului și creșterea eficienței transferului electronic de date, în timp real, între nave și țărm.

Proiectul “Sistem de management al traficului de nave pe Dunăre și de informare asupra transportului pe ape interioare RoRIS” a fost finanțat prin contribuţia Comisiei Europene, în cadrul Axei Prioritare 3 ‐, Modernizarea sectorului de transport în scopul protecţiei mediului, a sănătăţii umane şi a siguranţei pasagerilor, prin Fondul de Dezvoltare Regională, în proporţie de 71,12% din valoarea eligibilă a proiectului, respectiv 29.875.835 lei şi prin contribuţia Bugetului de Stat, în proporţie de 28,88%, respectiv 12.131.807 lei.

Contractul de finanţare al Proiectului a fost semnat în data de 29.10.2009. Valoarea totală a Proiectului este de 52.027.753 lei, din care valoarea totală eligibilă este de 42.007.642 lei.

Proiectul a fost finalizat în 28 de luni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *