sâmbătă, mai 25, 2019
Acasă > Social > Soarele şi cele câteva grade în plus câştigate în termometre nu sunt suficiente pentru a scăpa de facturile mari la întreţinere

Soarele şi cele câteva grade în plus câştigate în termometre nu sunt suficiente pentru a scăpa de facturile mari la întreţinere

Încet, dar sigur primăvara își face simțită prezența, dar pentru confortul cernavodenilor societatea de termoficare din oraș nu va sista furnizarea căldurii. Conform legii, caloriferele trebuie să fie încălzite până când timp de 3 zile consecutiv se vor înregistra în timpul nopții mai mult de 10 grade Celsius.

Locuitorii orașului Cernavodă susțin decizia societății de termoficare și spun că e mult prea devreme pentru a se sista furnizarea agentului termic. Doar cei care au repartitoare pot face economie când vremea este caldă. Pentru ceilalţi, facturile la întreţinere vor continua să fie la fel de mari ca în lunile de iarnă.

Meteorologii anunță temperaturi scăzute pentru sfârșitul lunii martie, așa că, cel mai probabil cernavodenii vor avea căldură în calorifere și la începutul lunii aprilie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.