duminică, septembrie 22, 2019
Acasă > Eveniment > Șofer drogat, prins de polițiști în prima zi de Crăciun

Șofer drogat, prins de polițiști în prima zi de Crăciun

Peste 60 de persoane care conduceau cu viteze excesive şi una aflată sub influenţa substanţelor stupefiante au fost depistate de poliţiştii Brigăzii Autostrăzi şi Misiuni Speciale a Poliţiei Române, în ultimele zile.

Cea mai mare viteză înregistrată de radar a fost de 252 km/h, pe Autostrada A3.

Șoferii respectivi au fost sancţionaţi contravenţional cu amenzi cuprinse între 1.305 şi 2.900 de lei, iar ca măsură complementară, le-au fost reţinute permisele de conducere, pentru 90 de zile.

Cea mai mare viteză a fost înregistrată la data de 23 decembrie 2018, în jurul orei 10.00, când poliţiştii au depistat o persoană, din judeţul Dâmboviţa, în timp ce conducea un autoturism pe Autostrada A3 Bucureşti – Braşov, cu viteza de 252 km/h.

Aceasta a fost sancţionată contravenţional cu amenda de 2.900 de lei şi i-a fost suspendat dreptul de a conduce pentru 90 de zile.

Într-un alt caz, la data de 25 decembrie 2018, poliţiştii care acţionează pe autostrada A1 au depistat un bărbat, de 22 de ani, din judeţul Giurgiu, în timp ce conducea aflându-se sub influenţa substanţelor stupefiante (pozitiv în urma drog testului la substanţa amfetamină).

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală.

Sursa: Comunicat IGPR

One thought on “Șofer drogat, prins de polițiști în prima zi de Crăciun

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *