Acasă > Eveniment > Șoferi din Năvodari, prinși băuți la volan

Șoferi din Năvodari, prinși băuți la volan

România se numără printre țările din Europa în care au loc cele mai multe accidente rutiere  produse din cauza șoferilor beți.

Deși multe dintre tragedii sunt cauzate de bărbați care urcă băuți la volan, nu puține sunt cazurile în care și femeile conduc în stare de ebrietate, fără a realiza pericolul pe care îl reprezintă în trafic.

O astfel de șoferiță, din Năvodari, a fost depistată, noaptea trecută, de polițisti în municipiul Constanța.

”La data de 22 februarie a.c., ora 03.40, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Constanţa au depistat o femeie, în vârstă de 32 de ani, din Năvodari, care a condus un autoturism, pe strada Mircea cel Bătrân din Constanţa, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice (0.75 mg/l alcool în aerul pur expirat).”, precizează IPJ.

De asemenea, la data de 21 februarie a.c., ora 15.45, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Năvodari au depistat un bărbat, în vârstă de 51 de ani, care a condus un ansamblu tractor cu semiremorcă, pe bulevardul Năvodari, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice (1.06 mg/l alcool în aerul pur expirat).

Ambii conducători auto au fost conduşi la spital pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În ambele cauze, au fost întocmite dosare penale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.