Acasă > Politica > Sorin Grindeanu anunţă oficial abrogarea Ordonanţei privind modificarea Codurilor penale. „Nu vreau şi nu doresc să dezbinăm România”

Sorin Grindeanu anunţă oficial abrogarea Ordonanţei privind modificarea Codurilor penale. „Nu vreau şi nu doresc să dezbinăm România”

Sorin Grindeanu“Am ascultat și am văzut în aceste zile foarte multe opinii din partea colegilor mei de partid și din Opoziție, dar și de la oameni simpli și vocea străzii”, a declarat premierul Sorin Grindeanu precizând că mâine va avea loc, în regim de urgență, o ședință pentru abrogarea ordonanței.

“Dincolo de proteste,  şi am urmărit cu atenţie tot ce s-a întâmplat în aceste zile, s-a creat un clivaj în societate. Susţinătorii noştri ne îndeamnă să continuăm cu acest demers.

Duminică vom face în regim de urgenţă o şedinţă de Guvern pentru abrogarea OUG.

O să demarez o consultare cu partidele, pornind de la deciziile CCR şi de la forma actuală a OUG pe care o avem deja, astfel încât, în cel mai scurt timp, să trimitem în Parlament un proiect de lege.

Toate argumentele pe care le-am avut în susținerea OUG nu au fost bine comunicate. S-au creat multe distorsiuni care nu au legătură cu ce s-a adoptat.

Continuăm programul de guvernare, astfel încât el să se regăsească în viața românilor care ne-au votat.

Doresc a pune în practică programul de guvernare al PSD, mai avem 12 puncte în primul trimestru, pe care trebuie să le adoptăm în următoarele şedinţe de Guvern”, a spus primul ministru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *