miercuri, 23 septembrie 2020
Acasă > Eveniment > Sorin Rugină, noul rector al Universității Ovidius

Sorin Rugină, noul rector al Universității Ovidius

Luni, pe parcursul întregii zile, profesorii și studenții de la Universitatea Ovidius și-au desemnat noul rector. După închiderea urnelor, la ora 20.00, și după numărătoarea voturilor, a fost declarat câștigător profesor dr. Sorin Rugină, care devine astfel rector al Universității Ovidius.

Peste 94% dintre alegători, ceea ce înseamnă 717 persoane din cele 753 cu drept de vot, au fost prezenți în cursul zilei de astăzi la urme, potrivit purtătorului de cuvânt al instituţiei Daniel Citirigă.

Pentru funcția de rector, profesorii titulari şi studenţii din componenţa Senatului şi din consiliile facultăţilor au avut de ales între cei trei candidaţi: prof. univ. dr. Doina Catrinoiu, medic-şef al Clinicii de Medicină Internă I din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, prof. univ. dr. Ana Rodica Brezeanu Stăiculescu, de la Facultatea de Drept, şi doctorul Sorin Rugină, şeful Secţiei de Boli Infecţioase II din cadrul Spitalului Clinic de Boli Infecţioase Constanţa, aspiranţi la funcţia de rector.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *