Acasă > Eveniment > Spargeri de locuințe la Constanța și Năvodari. Polițiștii au reținut patru bărbați

Spargeri de locuințe la Constanța și Năvodari. Polițiștii au reținut patru bărbați

Polițiștii constănțeni au reușit ieri prinderea a patru bărbați bănuți că au furat diverse bunuri și bani din locuințe aflate pe raza orașelor Constanța și Năvodari.

Acțiunea a fost una de amploare, polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale al Poliției municipiului Constanța și cei ai Direcției Operațiuni Speciale realizând un flagrant pentru reținerea indivizilor.

Suspecții se deplasau cu un autoturism, după ce furaseră dintr-o locuință din orașul Năvodari, iar polițiștii i-au urmărit în trafic și au reușit să-i imobilizeze.

Anchetatorii spun că indivizii, din Constanța, cu vârste între 23 și 55 de ani, au pătruns prin forțarea butucului yalei unui apartament de unde au sustras mai multe carduri bancare și o sumă importantă de bani.

IPJ Constanța precizează că au fost efectuate apoi două percheziții domiciliare la locuințele suspecților, de unde au fost ridicate unelte special confecționate pentru spargerea butucilor de yală, telefoane mobile, cartele telefonice, înscrisuri și alte bunuri cu valoare probatorie în cauză.
Cei patru bărbați sunt bănuiți că, în perioada septembrie 2017 – ianuarie 2018, ar mai fi comis ale 6 fapte similare pe raza municipiului Constanța.

Polițiștii i-au reținut pe bărbați pe bază de ordonanțe pentru 24 de ore.

Suspecții vor fi prezentați astăzi, 31 ianuarie 2018, instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *