Spectacol la Turneul Campionilor de la Londra

  •  
  •  
  •  
  •  

Constănțeanul Horia Tecău a debutat cu stângul la Turneul campionilor de la Londra, în competiția de dublu, unde face pereche cu olandezul Jean Julien Rojer.

Horia Tecău și Jean Julien Rojer au cedat în supertiebreak, 3-6, 6-3, 10-12, în meciul de debut de la Turneul campionilor de la Londra, contra perechii Alexander Peya – Bruno Soares. La competiție participă cele mai puternice opt cupluri ale sezonului, în tenisul masculin profesionist. Punctul meciului și al zilei, totodată, a revenit însă perechii româno-olandeze. După 33 de lovituri în mare viteză, majoritatea la fileu, adversarii au trimis mingea în fileu. Horia a celebrat cu pumnul strâns și strigând către tribune, însă, la final, cei care s-au bucurat au fost Peya și Soares.

În cel de-al doilea meci al grupei, perechea Lukas Kubot / Robert Lindstedt a reușit surpriza, impunându-se în două seturi, 7/6, 6/3, în fața principalilor favoriți, frații americani Mike și Bob Bryan. Miercuri, în cel de-al doilea meci din grupă, Tecău și Rojer joacă, de la ora 14.00, ora României, împotriva fraților Bryan.

Redactor: Paul Alexe

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *