marți, 22 septembrie 2020
Acasă > Eveniment > Spirit civic la Constanța: Tâlhar imobilizat de doi cetățeni

Spirit civic la Constanța: Tâlhar imobilizat de doi cetățeni

Poliţiştii Secţiei 5 au fost sesizaţi că doi cetăţeni au imobilizat un bărbat care sustrăsese o poşetă dintr-un autoturism.
Patrula de suguranţă publică s-a deplasat operativ în zonă, preluându-l pe cel în cauză şi stabilind că se numeşte A.M. Orhan, are 34 de ani şi este din Constanţa, transmite Biroul de presă al IPJ Constanţa.
Din cercetări a reieşit că suspectul a deschis portiera dreapta-faţă a unui autoturism staţionat, la volanul căruia se afla o femeie, în vârstă de 44 ani, din localitatea Agigea, iar de pe bancheta dreapta-faţă a smuls o poşetă care conţinea acte personale, două telefoane mobile şi suma de 2.000 lei.
Prejudiciul a fost recuperat şi predat păgubitei, cercetările fiind continuate de către poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale, care au emis pe numele celui în cauză ordonanţă de reţinere pentru tâlhărie calificată, urmând ca azi să fie prezentat Parchetului de pe Lângă  Judecătoria Constanța cu propunere de sesizare a instanţei de judecată în vederea luării măsurii arestării preventive.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *