Acasă > Administratie > SPIT Constanța prelungește termenul de plată a impozitelor şi taxelor locale

SPIT Constanța prelungește termenul de plată a impozitelor şi taxelor locale

Serviciul Public de Impozite și Taxe Constanța anunță contribuabilii care au ales să achite impozitele și taxele locale în două rate egale că se apropie data de 30 septembrie 2017, termenul scadent pentru plata celei de-a doua rate.

SPIT menționează că având în vedere că ultima zi de plată este o zi nelucrătoare, termenul scadent se prelungește până la sfârșitul primei zile de lucru următoare, respectiv data de 02 octombrie 2017.

Pentru neachitarea la termen a obligaţiilor fiscale principale, începând cu ziua imediat următoare se vor calcula majorări de întârziere în cuantum de 1% pe lună sau fracţie de lună, până la data stingerii sumei datorate, inclusiv.

”Recomandăm cetățenilor să evite plata majorărilor de ȋntârziere și să achite la termenul menționat impozitele/taxele datorate pentru: clădiri, teren, mijloace de transport, salubrizare, garaje, telefonie mobilă.

Mulțumim cetățenilor care au achitat integral impozitele și taxele locale până la 31 martie și au beneficiat de bonificație, procentul acestora fiind de 50% din totalul contribuabililor persoane fizice și juridice!, se arată într-un comunicat al SPIT.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.