duminică, 9 august 2020
Acasă > Social > Sport și diete de sărbători

Sport și diete de sărbători

În timpul sezonului rece dar mai ales de sărbători, oamenii tind să cadă pradă sedentarismului alături de cele mai bogate mese în calorii.

Astfel, la sosirea primăverii, kilogramele în plus și nivelul colesterolului ajung în cele din urmă să scape de sub control.

Un proces real de transformare corporală presupune obținerea celor mai bune rezultate, prin indrumare și monitorizare. Un program personalizat de antrenamente fizice și alimentație te va ajuta să slăbești și să-ți cunoști propriul organism, iar instructorul este cel care are grijă să combine exercițiul fizic cu cel legat de nutriție.

Foarte mulți oameni își doresc să dea câteva kilograme jos și chiar mulți dintre ei iau atitudine, abonându-se la sală. Este și cazul Biancăi care se află la primul antrenament și chiar dacă este epuizant la început, tânăra își dorește să slăbească 10 kilograme.

Și visul oricărei femei care a născut și a luat kg în plus  este să revină în timp record la greutatea dinaintea sarcinii. Gabriela a pășit în sala de fitness în urmă cu 1 an, imediat după ce a adus pe lume un copil, iar rezultatele sunt vizibile.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *