Acasă > Diverse > Starea lui Mihai Câmpineanu, în continuare, critică

Starea lui Mihai Câmpineanu, în continuare, critică

Starea liderului formației Șuie Paparude, Mihai Câmpineanu, rămâne în continuare critică, deși este stabil din punct de vedere hemodinamic, dar intubat și în comă indusă.

El este internat, de luni, la secția de Anestezie Terapie Intensivă a Spitalului Județean de Urgență (SJU) Timișoara, pentru investigații neurologice. El a fost transferat de la Institutul de Boli Cardiovasculare Timișoara, unde i s-au aplicat două stenturi care i-au stabilizat funcția cardiacă, după cele trei stopuri cardiace pe care le-a suferit în noaptea de sâmbătă spre duminică.

‘Examenul RMN făcut pacientului a indicat faptul că leziunile cerebrale (provocate de neirigarea corespunzătoare a creierului din cauza infarctelor cardiace repetate, n.r.) nu sunt chiar atât de deosebite și ar exista șanse de revenire. Am înțeles că i-au apărut și mișcări spontane, involuntare, dar este în comă indusă medicamentos pentru a-i proteja activitatea cerebrală’, a declarat marți, pentru AGERPRES, doctorul Florică Bîrsăștean, director medical al Spitalului Județean Timișoara.

Potrivit altor surse medicale din SJU, starea cântărețului rămâne destul de gravă, iar mișcările spontane ale membrelor sau ale pleoapelor sunt involuntare și pot apărea și în come profunde.

Sursa: AGERPRES

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *