Acasă > Social > Stații de pompare reabilitate

Stații de pompare reabilitate

Locuitorii din Eforie Nord și Agigea nu vor avea apă potabilă până la miezul noptii pentru continuarea programului de investitii demarat de S.C RAJA S.A. Compania de apă a alocat 14.9 milioane de lei în reabilitatea stațiilor de pompare și racordarea unei noi magistrale de alimentare in Eforie Nord.

Lucrarea face parte din programul Operațional Sectorial de Mediu și are valoare de 14.9 milioane de lei din care RAJA asigură o cofinanțare de 5.55 milioane de lei. Datorită acestui proiect stațiile de pompare ce asigură alimentarea în localitățile Eforie Nord și Eforie Sud au fost modernizate.

„Atât stațiile de pompare ce asigură alimentarea localităților Eforie Nord și Eforie Sud au fost integral reabilitate. Lucrarea de azi a presupus racordarea magistralei nou montate de aducțiune apă către stația de pompare Eforie Nord, la această stație, ce asigură furnizarea apei potabile către Agigea și Eforie Nord”, ne-a declarat Irina Oprea, purtător de cuvânt al SC RAJA SA.

În cursul zile a fost montat ultimul tronson al magistralei, care face legătura directă cu stația de pompare. Abonații vor beneficia de apă potabilă, după miezul nopții.

Redactor: Ana-Maria Stancu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *