sâmbătă, 19 septembrie 2020
Acasă > Sport > Steaua a pierdut și ultimul meci din Grupa B a competiției de polo LEN Euro Cup

Steaua a pierdut și ultimul meci din Grupa B a competiției de polo LEN Euro Cup

Steaua București a pierdut toate cele trei partide în Grupa B a competiției de polo pe apă LEN Euro Cup și s-a clasat pe ultimul loc, fără vreun punct.

Duminică, în ultimul său joc, Steaua a fost întrecută de formația rusă Spartak Volgograd cu scorul de 11-9 (3-3, 3-3, 2-1, 3-2).

Golurile steliștilor au fost înscrise de Mihnea Gheorghe (1), Toni Barbaric (1), Daniel Teohari (2), Daniel Robu (3), Alexandru Ghiban (1), Radu Gospodinov (1). Pentru ruși au marcat Alexei Panfili (1), Artem Așaev (2), Pavel Halturin (2), Adel Latîpov (5), Andrei Rekecinski (1).

Steaua a pierdut cu 6-11 meciul cu Circolo Nautico Posillipo (Italia) și cu 9-11 partida cu Montpellier Water Polo (Franța).

Spartak Volgograd ocupă primul loc, cu 7 puncte, și a obținut calificarea în sferturile de finală. Pe locul secund se află Circolo Nautico Posillipo, 4 puncte, Montpellier Water Polo este a treia, cu 3 puncte, ambele un joc mai puțin, iar Steaua a terminat pe patru, fără vreun punct. Primele două clasate se califică în sferturile de finală.

Sursa: Agerpres.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *