marți, 22 septembrie 2020
Acasă > Sport > Steaua – ACS Poli Timişoara, scor 3-0, în Liga I

Steaua – ACS Poli Timişoara, scor 3-0, în Liga I

Formaţia Steaua a învins, sâmbătă seară, pe Arena Naţională, cu scorul de 3-0 (2-0), echipa ACS Poli Timişoara, într-un meci din etapa a noua a Ligii I.

Golurile au fost marcate de Piovaccari 27, Stanciu ’40 (penalti) şi Ad. Popa ’76.

1-0: Mingea a circulat pe traseul Filip – Piovaccari – Stanciu – Piovaccari, iat ultimul a însxris cu o scăriţă din poziţie centrală peste Nuno Claro.

2-0: Stanciu a transformat un penalti acordat de centralul Robert Dumitru pentru un fault în careu asupra mijlocaşului stelist, fază la care Nohai a fost eliminat.

3-0: Popa a stabilit scorul final cu un şut de la 30 de metri.

Steaua: Tătăruşanu – Georgievski, Szukala, Gardoş, Latovlevici – Bourceanu (Pintilii ’46), Filip – Iancu, Stanciu (Popa ’46), Tănase (Cristea ’65) – Piovaccari. Antrenor: Laurenţiu Reghecampf.

ACS Poli Timişoara: Nuno Claro – Nohai, Scutaru, Şeroni, Marovici – Ov. Petre – Bărbuţ (Popovici ’62), Gorobsov, Trandu (Belu ’42), Nanu – Furtado (Boldea ’69). Antrenor: Valentin Velcea.

Cartonaşe galbene: Georgievski ‘7, Filip ’33, Gardoş ’45+2, Tănase ’51, Iancu ’81 / Nohai ’32 şi ’39, Nuno Claro ’34

Cartonaş roşu: Nohai ’39

Arbitri: Robert Dumitru (central) – Cristian Nica, George Neacşu (asistenţi) – Andrei Chivulete (rezervă)

Observatori: Paul Mincu, Silviu Bogdan

Supervizor: Adalbert Kassai

La meci au asistat aproximativ 6.000 de spectatori, între care şi zeze fani timişoreni.

La această partidă, jucătorii Stelei au evoluat pentru prima dată cu sponsor pe piept, după aproape trei ani de pauză.

Suporterii stelişti de la peluza sud au afişat un banner cu mesajul: “Niciun loc de pe pământ nu poate înlocui Ghencea, templu’ nostru sfânt” şi au aprins zece torţe. Fanii de la peluza nord au boicotat meciul, iar cei de la sud nu au încurajat echipa în prima repriză. Puţinii fani ai Stelei de la peluza nord care au asistat la meci au părăsit stadionul în semn de protest.

Suporterii au scandat: “MM Stoica eşti o mizerie”, “Pleacă din Ghencea, MM pleacă din Ghencea”, “Iordănescu, Anghel Iordănescu”, “Pentru voi doar banii contează”, “MM Stoica hai la somn în cutia de carton”, “Tudorel Stoica” şi “Sevilla, Sevilla”.

Sursa: Mediafax.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *