Acasă > Sport > Steaua, fără rival

Steaua, fără rival

În ultimul meci al etapei a XVI-a din Liga I la fotbal, Steaua a câștigat în deplasare ,2-0, cu FC Botoșani și are acum un avans de 7 puncte față de a doua clasată, CFR Cluj.

Dacă în Europa are probleme serioase în a se califica în faza următoare a Europa League, în întrecerea internă Steaua, apare fără rival. În ultimul meci al rundei, steliștii s-au impus în deplasare, 2-0, cu FC Botoșani și cu o etapă înainte de încheierea turului au un avans consistent de 7 puncte față de CFR Cluj, ocupanta locului secund. Golurile victoriei au fost marcate de Andrei Prepeliță, în minutele 31 și 88. În formația stelistă a reapărut Raul Rusescu, dar s-a accidentat Keșeru și Cristi Tănase.

În ultima etapă a turului, Steaua va juca, în Ghencea, cu CSMS Iași, în timp ce CFR Cluj va primii vizita oltenilor de la CSU Craiova, iar Petrolul va juca pe stadionul Ilie Oană cu Concordia Chiajna. Până atunci, Steaua va juca, joi 4 decembrie, în Bănie, cu CSU Craiova.

În această seară de la ora 20.30, la Pitești, CFR Cluj va întâlni pe CS Mioveni, iar Petrolul, la Tg. Mureș, va juca cu ASA.

Redactor: Nicu Dolea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *