Acasă > Sport > Steaua și-a respectat blazonul

Steaua și-a respectat blazonul

Steaua București și-a respectat statutul de favorită certă în confruntarea de luni seară cu Viitorul Constanța. Echipa lui Laurențiu Reghecampf s-a impus în deplasarea de Chiajna cu scorul de 3-0 și a trimis Viitorul pe penultimul loc al clasamentului Ligii I.

Partida de la Chiajna a curs într-o singură direcție, steliștii dorind practic să înlăture încă din prima repriză toate speculațiile cu privire la un așa zis aranjament în favoare echipei patronate de Gheorghe Hagi, Viitorul aflându-se în subsolul clasamentului.

Scorul a fost deschis în minutul 29, printr-o nouă execuție superbă marca Latovlevici, și a fost majorat în minutul 40 de Gabriel Iancu, care a înfipt și el cuțitul în rana fostei sale echipe. Cele două goluri primite în prima repriză au zdruncinat moralul tinerilor jucători ai Viitorului și l-au pus pe gânduri pe patronul Gheorghe Hagi(foto).

Imediat după pauză, în minutul 50, steliștii au ridicat scorul la 3-0, printr-o nouă execuție de senzație a lui Claudiu Keșeru, după care au redus turația și au conservat rezultatul.

Etapa viitoare, va avea loc derby-ul codașelor din Liga I, dintre Corona Brașov și Viitorul Constanța. Chiar dacă jucătorii lui Hagi vor câștiga partida, s-ar putea ca Viitorul să rămână tot pe locul 17, dacă Săgeata Năvodari și FC Brașov se vor impune și ele în meciurile pe care le au de disputat.

Redactor: George Marinescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *