Steven Tyler va fi operat

  •  
  •  
  •  
  •  

Cântăreţul Steven Tyler, solistul trupei Aerosmith, este programat, în această toamnă, pentru o intervenţie chirurgicală de înlocuire a unui genunchi.

Rockerul american plănuieşte o pauză în carieră pentru a se concentra asupra stării sale de sănătate, având în vedere că, în luna noiembrie, are programată o operaţie la un genunchi, informează contactmusic.com.

El a declarat pentru revista Rolling Stone: “Genunchiul meu cedează. Am avut o problemă cu ligamentele, iar, în noiembrie, voi fi supus unei operaţii de înlocuire a genunchiului. Recuperarea va dura undeva la trei-patru luni. (…) Am avut atât de multe operaţii la genunchi, că este un miracol că mai pot sta în picioare. Toţi aceşti ani şi-au pus amprenta pe mine”.

Steven Tyler este liderul trupei rock Aerosmith, care a fost fondată în 1970, în New Hampshire. Muzica formaţiei include elemente de pop, heavy metal, glam, R&B şi a inspirat numeroşi alţi artişti rock. Aerosmith este trupa americană de hard rock cu cele mai mari vânzări – 150 de milioane de albume la nivel mondial. Trupa a fost recompensată cu patru premii Grammy, zece MTV Video Music Awards şi a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame în 2001, în timp ce, în 2005, s-a clasat pe poziţia 57 în topul 100 al celor mai mari artişti ai tuturor timpurilor realizat de revista Rolling Stone. Printre cele mai cunoscute piese de succes ale grupului american – care a concertat şi la Bucureşti, în 2010 – se numără “Walk This Way”, “Cryin'”, “Janie’s Got A Gun”, “Dude (Looks Like A Lady)”, “Dream On” şi “I Don’t Wanna Miss A Thing”.

Sursa: Mediafax.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *