Acasă > Externe > SUA: Un bărbat a câștigat la loto de două ori câte un milioan de dolari în cursul a patru ani

SUA: Un bărbat a câștigat la loto de două ori câte un milioan de dolari în cursul a patru ani

Este unul dintre cei mai norocoși oameni de pe Pământ și, spunem asta, pentru că a reușit să câștige nu o dată, ci de două ori, 1.000.0000 de dolari la loterie.

Este vorba despre Bruce Magistro,din Statele Unite, care a reușit să câștige sume incredibile în cursul a patru ani fără să depună niciun efort la muncă.

Acestuia nu i-a venit să creasdă când și-a dat seama că el este câștigător. În același timp, acesta mărturisește că deși suma câștigată este colosală, și banii pe care îi dă pe bilete sunt, de asemenea, destul de mulți. Sunt dăți când suma cheltuită pe bilete ajunge la 200 de dolari.

„Am răzuit tichetul când am ajuns acasă, m-am uitat la logodnica mea și i-am zis: Am câștigat. Ea a răspuns: Nu se poate! Și apoi am început să țopăim de fericire prin casă”, a declarat bărbatul, potrivit New York Post.

Acesta lucrează în construcții și nu vrea să renunțe la serviciul său. Cu banii câștigați vrea să-și oragnizeze nunta cu logodnica sa.

Primul premiu l-a câștigat în 2012, însă nu s-a putut bucura de norocul său din cauza faptului că și-a pierdut soția care era bolnavă.

„ A fost un moment destul de dificil, Însă banii câștigați mi-au permis să stau acasă și să petrec cât mai mult timp cu ea” a mai spus bărbatul.

Sursa: b1.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *