Acasă > Sport > Surprize, surprize

Surprize, surprize

În play-out-ul ligii secunde la fotbal a fost runda surprizelor. Farul Constanța a câștigat primul meci din 2014, 4-1 împotriva celor de la Rapid Suceava, Gloria Buzău a cedat pe propriul teren, 0-2 în fața brăilenilor, iar Dunărea Galați a învins cu 1-0 pe Unirea Târlungeni. Rezultate greu de anticipat înaintea primului fluier al arbitrilor.

Galop de sănătate pentru Farul Constanța în meciul cu sucevenii. Gazdelor, cu numeroși juniori în formula de start, le-a ieșit totul. Au marcat patru goluri frumoase și au ratat numeroase alte oportunități. La polul opus, bucovinenii au dezamăgit total și fostul atacant farist, Mihai Guriță, acum în stafful tehnic al celor de la Rapid Suceava, i-a taxat aspru pe jucătorii săi.

“Azi au fost pe teren două echipe mediocre. Un fotbal care nu s-a ridicat la nivelul diviziei secunde, ci a fost mai degrabă de nivelul diviziei a treia spre județ. Îmi pare rău pentru Farul. Erau niște oameni minunați, când am jucat eu aici, dar acum este o situație dramatică”, a declarat Mihai Guriță.

În schimb Gică Mina, cel care în absența principalului Ștefan Nanu a condus echipa, a avut doar cuvinte de laudă la adresa elevilor săi.

“Ultima victorie a fost acum șapte luni, pe 2 noiembrie, tot la un meci cu Suceava, 1-0. Speram să vină și următoarea victorie. Iar băieții au demonstrat că pot și că Farul nu este așa de slabă cum se crede. Cred că era un blocaj psihic la nivelul jucătorilor, iar băieții au demonstrat pe teren că au valoare”, a afirmat Gică Mina.

Golurile partidei au fost marcate de Ciobanu, Caciandone, Muscă și Scărlătescu, pentru fariști, și Gafița pentru oaspeți. În celelalte două partide din această rundă s-au înregistrat rezultatele Dunărea Galați – Unirea Târlungeni 1-0 și Gloria Buzău – CF Brăila 0-2. Sâmbătă 31 mai, sunt programate jocurile Dunărea Galați – Farul Constanța, CF Brăila – Rapid Suceava și Unirea Târlungeni – Gloria Buzău.

Redactor: Nicu Dolea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *