luni, februarie 24, 2020
Acasă > Eveniment > Suspecți de furt, identificați la Constanța

Suspecți de furt, identificați la Constanța

Polițiștii constănțeni au identificat patru tineri suspectați de comiterea mai multori furturi din societăți comerciale. Bărbații intrau prin efracție și sustrăgeau aparatură electrocasnică pe care ulterior o vindeau. În urma unor percheziții domiciliare, oamenii legii au găsit aparate de fotografiat, televizoare și alte obiecte de valoare.

Patronul unei societăți comerciale a solicitat ajutorul polițiștilor constănţeni, după ce hoţii i-au sustras bunuri în valoare de peste 50.000 de lei. Sediul firmei, care comercializează echipament foto, dispune de o alarmă interioară, dar nu are camere de supraveghere.

“Alarma este doar interioară, deci a sunat degeaba. M-am dus la vecini și am întrebat. Întâmplarea face ca vecinii de deasupra să nu fie acasă.“  a declarat Vladimir Brișcariu, patronul societății comerciale păgubite.

Oamenii legii au demarat o anchetă și au efectuat mai multe percheziții domiciliare. În urma cercetărilor, au fost identificați patru suspecți din localitatea Cobadin, la domiciliile cărora au fost descoperite electrocasnice care proveneau din activități ilegale.

„Cu ocazia celor cinci percheziții efectuate în cursul zilelor de joi și vineri,  au fost recuperate mai multe bunuri provenite din furt. Din cei patru suspecți, doi au fost reținuți cu propunere de arestare preventivă, dintre care doar unul a rămas în arest.”   a spus comisarul şef Valentin Ciovică, Secţia 1 de Poliţiie Constanţa.

În prezent, doar unul dintre cei patru suspecți este cercetat în stare de arest preventiv. Față de altul instanța a dispus măsura de a nu părăsi localitatea de domiciliu iar ceilalți doi sunt căutați internațional. Patronul societății comerciale și-a recuperat prejudiciul în totalitate dar oamenii legii vor continua cercetările urmând să stabilească și proveniența celorlalte bunuri.

Autor: Ana-Maria Stancu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *