Susținere pentru edilul Nicolae Matei

Reţinerea primarului Nicolae Matei a creat ecouri şi în rândul politicienilor. Edilul din Năvodari are parte atât de sprijinul aleşilor locali, cât şi parlamentarilor.

Primarul oraşului Eforie s-a arătat surprins de decizia procurorilor DNA de a-l reţine pe primarul Nicolae Matei.

„Mă gândesc că ieri eram la ședință acolo și am tot stat de vorbă. Nu mă așteptam. Sper să reușească să-și dovedească nevinovăția.” a declarat Ovidiu Brăiloiu, primarul orașului Eforie.

Cât despre cei trei ani diferenţă între producerea presupusei fapte şi acţiunea procurorilor DNA, edilul din Eforie are o explicaţie.

„Chiar nu-mi dau seama, probabil au prea mult de lucru, nu-mi dau seama. Probabil acesta este volumul de lucru.” a mai spus Ovidiu Brăiloiu.

Un alt primar, care a avut şi el de furcă din cauza legislaţiei româneşti îndoielnice, nu crede că se impunea reţinerea primarului Nicolae Matei în acest caz.

„Nu știu dacă se impunea reținerea pentru că a fost arestat, dar a venit la timp, nu a făcut nimic, nu a fugit. Nu cred că se impune reținerea. Nu mi se pare normal pentru om care nu se sustrage cercetării, ce logică are.” a declarat Vasile Delicoti, primarul orașului Poarta Albă.

Parlamentarul Mihai Tararache vede în reţinerea primarului din Năvodari o adevărată dramă pentru acest oraş.

„E o dramă pentru oraș. S-au tot întâmplat lucruri în ultimii doi ani, Nu știu parcă orașul acesta este blestemat. Sper să fie doar astăzi și judecătorii să dea o decizie favorabilă.” a afirmat deputatul Mihai Tararache.

 Redactor. Sorin Hulubei.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *