Acasă > Politica > Sute de oameni au fost prezenți astăzi la înmormântarea Nastasiei Chiru

Sute de oameni au fost prezenți astăzi la înmormântarea Nastasiei Chiru

La slujba oficiată la biserica lipovenească Sfântul Gheorghe din Năvodari au venit oameni simpli, care au cunoscut-o, colegi de partid, dar și consilieri locali.

Biserica lipovenească “Sfântul Gheorghe”  din Năvodari este una dintre realizările Nastasiei Chiru. În calitate de consilier local, împreună cu primarul Nicolae Matei, a susținut și a reușit să ducă la bun sfârșit lăcaşul de cult. A ocupat funcția de Consilier PSD în cadrul Consiliului Local Năvodari, în trei mandate consecutive: 1996-2000, 2000-2004, 2004-2008. Realizările sale au fost însă mult mai multe, reușind să ajute oameni și în viața de zi cu zi, până să se afirme în politică și în administrația locală.

După slujbă, cortegiul funerar s-a îndreptat  spre cimitirul lipovenesc, acolo unde Nastasia Chiru își pregătise locul de înmormântare de câțiva ani, de când a avut primul accident vascular, în noaptea de 8 spre 9 noiembrie, aceasta fiind și cauza decesului său.

După încheierea slujbei de înmormântare, apropiații Nastasiei Chiru s-au întors la biserica Lipovenească, în vechea clădire, din lemn, unde s-a făcut pomana.

One thought on “Sute de oameni au fost prezenți astăzi la înmormântarea Nastasiei Chiru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *