Tabăra s-a întors la Năvodari

  • 56
  •  
  •  
  •  

Tabăra de la Năvodari este, fără doar şi poate, un punct de reper pentru litoralul românesc. Dar timpul şi nepăsarea au făcut din această destinaţie cândva iubită de toţi copiii din ţară, un spaţiu al nimănui… Toate acestea au ajuns acum la final, pentru că centrul de agrement s-a reîntors la proprietarul de drept, şi anume oraşul Năvodari. Marţi, terenul pe care funcţionează centrul de agreement a fost dat în folosinţă societăţii SC Tabăra Năvodari SA. Tabăra Năvodari aparţine acum societăţii de acţiuni cu acelaşi nume, unde primăria Năvodari deţine 40 de procente. Tabăra de la Năvodari fusese dată în folosinţă mai multor grupuri sindicale din România, care nu au avut însă drept de proprietate asupra terenului sau a clădirilor.

VEZI VIDEO

One thought on “Tabăra s-a întors la Năvodari

  1. M-am plimbat pe aleile celei ce odata era numita perla de la malul marii..Priveam cu amaraciune in suflet cum peste tot era mizerie, pustiu, cladiri si casute darapanate, spatii verzi neingrijite, etc etc. Un loc parasit, abandonat, lasat la voia intamplarii.

    Trist si pacat..nici macar nu stim a cui e vina..poate doar a noastra, a oamenilor care traim intr-o ignoranta si indiferenta distructiva pentru mediul inconjurator in care traim, pentru oras, si pentru patrie..

    Bine ca la actiuni sociale, in care primesc gratis ceva se aduna tot orasul ca e degeaba..la munca si la implinit ceva pentru mandria acestui oras..nimeni..decat foarte putini si din pacate nu e de ajuns.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *