Tânăr prins cu etnobotanice, la Medgidia

  •  
  •  
  •  
  •  

Un tânăr de 20 de ani a fost depistat de jandarmii din Medgidia având asupra substanțe  interzise. A încercat să fugă dar a fost prins,  iar jandarmii au descoperit că avea nouă pliculeţe cu fragmente de substanţă vegetală.

”Un echipaj de jandarmerie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa a observat în seara de 4 mai, în jurul orei 22.30, în zona silozului din municipiul Medgidia, un tânăr care a devenit agitat şi a încercat să fugă la vederea autospecialei.

După o scurtă urmărire, a fost prins pe străzile adiacente şi le-a povestit jandarmilor că intenţiona să găsească un loc mai retras, pentru a se relaxa cu cu ajutorul etnobotanicelor.

În urma verificărilor, oamenii legii au găsit asupra tânărului 9 pacheţele confecţionate din folie de aluminiu, ce conţineau fragmente de substanţă vegetală de culoare verde.

Jandarmii au întocmit documentele de sesizare conform prevederilor procedurale şi au condus persoana în cauză la Poliţia municipiului Medgidia, în vederea continuării cercetărilor”, precizează IJJ Constanța.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *