Tânărul din Năvodari, arestat pentru că ar fi înjunghiat un bărbat, cere să fie eliberat

 •  
 •  
 •  
 •  

Floricel Ilina, de 26 de ani, din Năvodari, a atacat la Curtea de Apel Constanţa mandatul de arestare preventivă emis pe numele său.

Tânărul este acuzat că ar fi înjunghiat un bărbat în parcarea unui club din staţiunea Mamaia.

Victima în vârstă de 30 de ani, cu domiciliul în Constanța, a fost rănită în spate, în urma unui conflict spontan, fiind transportată la spital unde a fost diagnosticată cu hemopneumotorax.

Incidentul s-a petrecut pe 30 aprilie, în jurul orei 06.00.

Polițiștii și procurorii au deschis o anchetă pentru tentativă de omor, reușind să-l identifice pe agresor, pe baza imaginilor surprinse de camerele de supraveghere și a declarațiilor martorilor.

Floricel Ilina a fost prezentat instanței de judecată, care a decis  arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

 

10 thoughts on “Tânărul din Năvodari, arestat pentru că ar fi înjunghiat un bărbat, cere să fie eliberat

 1. Bebe n viata lui nu a umblat cu un cutit despre ce vorbim aici a fost la momentul nepotrivit cu siguranta

  1. Tu ai fii singuru vinovat vorbind de fapta de tentativa de omor !cum ai atentat la viața lu Tintila???tocmai tu te găsești sa vorbești ?vrei sa intram in detaliiiii????

 2. Nu va bucurați mult pentru ca Dumnezeu este lângă el se va demonstra nevinovația lui fiți siguri

 3. Stai linistit sunt langa tine singurul care stiu adevarul maxim luna asta esti acasa nu te lua dupa zlugile din nav cas infecti dujmanosi pe ce deti

 4. Sa se duca dracu la ianca de unde au venit familia asta de nenorociti.Niste curve si derbedei .Mada face pe interesanta acum prin navodari dar a uitat ca a facut trotuarul la fel ca fiisa iar fiisu un infractor ca si taicasu.La puscarie sa stati toata viata voastra!

 5. Sa va i-a dracu pe toti sa ardeti de vii asa vreau sa va vad! Madam cornelia te ajung blestemele .Sa dea dumnezeu sa plangi toata viata ta!

 6. Blestematilor! Nenorocitilor! Sa va vad morti! Catalino nu mai ai gura mare? Nu mai amenintati lumea?sa va i-a dracu pe toti!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *