joi, 13 august 2020
Acasă > Sport > Tănase nu e…Dică

Tănase nu e…Dică

Steaua a înregistrat primul eșec din faza grupelor în Europa League. La Kiev, steliștii au cedat, scor 1-3, în fața lui Dinamo, după un meci dominat cu autoritate de gazde.

Eșec clar suferit de Steaua în etapa a II-a din Grupa D din Europa League. La Kiev, steliștii au evoluat slab și au cedat, scor 1-3, în disputa cu Dinamo.

Temătoare și neinspirată, trupa pregătită de Costel Gâlcă a pus rareori probleme gazdelor. Victoria dinamoviștilor, meritată, a venit după golurile marcate de Yarmolenko, în minutul 40, Kravets, în minutul 66, și Teodorcik, în al doilea minut al prelungirilor. Reușita stelistă i-a aparținut lui Raul Rusescu, care a marcat în minutul 89.

În celălalt meci din grupă, Aalborg a învins pe Rio Ave, cu 1-0. Eșecul de la Kiev face ca Steaua să piardă poziția de lideră a grupei, pe care s-a instalat echipa ucrainiană, cu 6 puncte. Aalborg și Steaua au câte 3, iar Rio Ave nici unul.

Pentru steliști urmează două jocuri relativ ușoare, cu portughezii de la Rio Ave, pe 23 octombrie, pe Arena Națională și pe 6 noiembrie, în Portugalia. Șase puncte din aceste două întâlniri ar rezolva în mare parte problema calificării în primăvara europeană.

Redactor: Nicu Dolea

Sursă foto: mondonews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *