Târg caritabil

Liceul Teoretic “Traian” a decis sa sprijine copiii inscrisi in proiectul “Donator de viitor” si va organiza vineri – 13 decembrie – incepand cu ora 16 – un targ caritabil, la Maritimo Shoppin Center pentru a strange banii necesari sa sustina copii in nevoie din judetul Dolj.

In calitate de partener la eveniment si beneficiar ar evenimentului caritabil, fundatia World Vision va invita la eveniment si va roaga sa mediatizati efortul depus de sute de elevi ai institutiei de invatamant constantene. Elevii au pregatit prajituri si au realizat bijuterii pe care le vor vinde timp de cateva ore. De asemenea, vor prezenta incepand cu ora 16, un program artistic cu dansuri, muzica, distractie…

Va multumim si va asteptam. Va comunicam ca la evenimentul caritabil organizat saptamana trecuta, pe data de 5 decembrie 2013, de Complexul Educational “Copilaria”, s-au strans 11.610 lei, care vor ajunge la centrul pentru recuperare terapeutica din Medgidia pentru achizitia de aparatura si intra-ajutorarea unor familii cu copii cu dizabilitati, aflate intr-o situatie dificila. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *