Acasă > Eveniment > (VIDEO) Târg de Blagoveştenie – Piaţa Ţărănească la Casa de Cultură din Constanța

(VIDEO) Târg de Blagoveştenie – Piaţa Ţărănească la Casa de Cultură din Constanța

Piaţa Ţărănească revine pe platoul din faţa Casei de Cultură a Sindicatelor Constanţa cu un Târg de Blagoveştenie pe gustul tuturor. Târgul a început vineri, 23 martie, şi va fi deschis până duminică. La loc de cinste vor fi produsele pe bază de peşte: icre şi peşte afumat, batog şi pastramă de somn, scrumbie afumată sau marinată.
Nu lipsesc nici dulciurile, precum Kurtos Kalacs, ciocolată de casă, salam de biscuiţi, halviţă, turtă dulce şi covrigi, prăjituri de casă de post (plăcintă cu mere şi nucă, tartă cu nucă şi dovleac, cozonaci, turte din mălai, etc).

Târgul aduce la Constanţa şi produse naturiste, precum ceaiuri, tincturi, alifii, siropuri. Mai găsiţi miere şi alte produse apicole: propolis, polen, pasture, faguri; brânzeturi şi preparate din carne: telemea, caşuri, caşcaval , burduf simplu sau cu diverse mirodenii, afumături, pastramă dar şi terasa tradiţională, cum îi stă bine oricărui târg.
De post găsiţi salate de ciuperci de la BioGardenia, zacuscă de toate felurile, murături de la Nea Puiu, suc de mere natural.

VEZI VIDEO

Sursa: www.cugetliber.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *