Târg de Turism la Eforie

  •  
  •  
  •  
  •  

Primăria Eforie, în parteneriat cu Primăria Satului Negrea, raionul Hinceşti, Rep.Moldova şi ONG-ul EUREKA din Bulgaria a organizat în perioada 21-23 iunie 2013, în Eforie Nord şi Eforie Sud – FESTIVALUL DE PUBLICITATE ÎN TURISM din cadrul proiectului ,,Tradiţie, Originalitate, Unicitate şi Bogăţie pentru realizarea unei Strategii Inovatoare în vederea dezvoltării turismului în regiunea Mării Negre- TOURIST” finanţat de către Uniunea Europeană prin Programul Operaţional Comun de Cooperare în bazinul Mării Negre 2007-2013, proiect pentru iniţierea unui parteneriat strategic pentru susţinerea dezvoltării economice durabile în Bazinul Mării Negre, prin valorificarea, într-o manieră integrată, a potenţialului turistic al regiunii.
Prezentul eveniment s-a adresat agenţiilor de publicitate, agenţiilor de turism, organizaţiilor din turism, facilităţilor de cazare, de distracţie, restaurantelor, instituţiilor şi autorităţilor publice cu competenţe în sectorul turistic. Evenimentul a avut o durată de 3 zile cu următoarea agendă:
-21.06.2013- ora 18.00- deschiderea Festivalului în Sala de Conferinţe a Hotelului Felix din Eforie Nord, date despre proiect şi prezentarea participanţilor şi a organizaţiilor reprezentate de aceştia;  Dezvoltarea marketingului în turism
-22.06.2013 – ora 11.00 – Promovarea în sectorul turistic. Importanţa şi modalităţi de promovare – exemple de succes. Expoziţie de modele de broşuri, cataloage de turism, spoturi de promovare.
– ora 18.00 Promovare prin spectacol de tradiţii folclorice.
-23.06.2013- ora 11.00 – Relaţii Publice şi Comunicare – elemente cheie pentru promovarea turismului
Toate aceste activităţi au în vedere creşterea cooperării între actorii cheie din sectorul turistic pentru depăşirea decalajelor economice prin intermediul unui cadru strategic, dezvoltarea comună şi promovarea produselor turistice şi creşterea interesului turiştilor pentru produsele  din această zonă. Ca o continuare a atingerii obiectivelor proiectului, în perioada 03-05.07.2013 va avea loc în Eforie, Târgul de Turism şi Conferinţa de lansare a Strategiei Comune elaborate în cadrul proiectului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *