Acasă > Turism > Târg de vacanţe, la Maritimo

Târg de vacanţe, la Maritimo

A cincea ediţie a târgului de vacanţe a debutat la Constanţa.  28 de expozanţi şi şase asociaţii de promovare a turismului au venit în incinta complexului comercial Maritimo, să  prezinte publicului ofertele.  Pe lângă destinaţiile cu tradiţie ale României, precum litoralul Mării Negre, Techirghiol ori Râşnov au fost prezenţi şi reprezentanţi ai  oficiului pentru Turism din Thailanda.

Târgul de vacanţe şi-a deschis porţile pentru constănţeni. Clienții pot alege destinaţii din România si din afara granitelor.

“Foarte multe opțiuni de vacanță, discounturi foarte atractive, mai ales dacă dorim să cumpărăm de timpuriu. Putem să ne alegem orice ofertă de vacanță, fie ea de iarnă, pentru Crăciun sau pentru Revelion; bineînțeles, putem să ne gândim la vacanța verii 2015, unde discounturile sunt cele mai mari”, ne-a declarat Corina Martin, preşedintele Asociaţiei de Promovare și Dezvoltare Litoral-Delta Dunării.

Reducerile pot atinge între 30 şi 40 % mai ales pentru destinaţiile româneşti, însă operatorii mizează pe anumite puncte forte. Oraşul Râşnov, de exemplu, se bazează în special pe sporturi extreme.

“Avem la Râșnov patru trambuline de sărituri cu schiurile, o trambulină de K15, K 35, K64 și K90. Toate pârtiile sunt făcute din plastic. De aceea, sportivii pot sări și în timpul verii la Râșnov”, ne-a spus  Gabriel Munteanu, inspector turism.

Pentru cei care însă preferă marea, ofertele sunt numeroase. Un operator hotelier de cinci stele vine cu o premieră în România. Turistul îşi poate achiziţiona cu drept de proprietate pe o perioadă limitată camera în care îşi va petrece vacanţa.

“Poți reveni întotdeauna sau poți închiria, poți vinde, poți cesiona, poți face absolut orice; este dreptul tău de proprietate”, a menționat Liliana Filip, PR resort cinci stele.

Complexul hotelier(foto) este deocamdată în stadiul de construcţie, însă doritorii pot achiziţiona încă de acum pachete de vacanţă. Cei care preferă să îşi petreacă vacanţele în afara ţării au avut de consultat şi oferte pentru ţări exotice.

 “Thailanda înseamnă mult mai mult decât plaje cu nisip fin și alb și apă foarte albastră; înseamnă în primul rând oameni care sunt foarte prietenoși, foarte calzi și zâmbitori. De aceea se numește și Țara Surâsului”, ne-a spus Mădălina Nan,  PR Oficiul pentru Turism al Thailandei.

Constănţeni curioşi au fost o mulţime, însă numai unii au achizitionat pachetele la ofertă.

Târgul va fi deschis pentru publicul larg timp de trei zile, pană pe data de 23 noiembrie.

Redactor: Bogdan Bolojan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *