miercuri, septembrie 18, 2019
Acasă > Comunicate > Târgul de Turism “Bursa LITORAL – DELTA DUNARII 2013”.

Târgul de Turism “Bursa LITORAL – DELTA DUNARII 2013”.

Asociatia pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului LITORAL – DELTA DUNARII organizeaza in perioada 7-9  septembrie 2012  TARGUL de TURISM BURSA LITORAL – DELTA DUNARII  2013  –  cel mai important eveniment  de contractare a bazei hoteliere pentru sezonul 2013.

Deschiderea oficială a evenimentului va avea loc pe 7 septembrie, la Pavilionul Expozitional Constanta, incepand cu ora 11.00.

Lucrarile Bursei vor include: contractarea sezonului 2013 pentru sectiunile LITORAL si DELTA DUNARII, Premiile Asociatiei Litoral – Delta Dunarii 2012, B2B meetings, etc.

Ziua de 7 septembrie se va incheia cu Balul Litoralului, la restaurantul Melody din statiunea Mamaia, seara organizata cu sprijinul Asociatiei Patronale Mamaia.

Pentru a doua oara in cadrul Bursei de Turism, reprezentanţii tour-operatorilor vor beneficia de un Info-trip în Delta Dunării, organizat în parteneriat cu Asociatia Patronatului in Turismul din Delta Dunării.  Zilele dedicate Deltei, si anume 8 si 9 septembrie,  au ca scop familiarizarea reprezentanţilor agenţiilor de turism din România cu potentialul turistic unic al Deltei,  în vederea unei mai bune promovări în rândul turiştilor.

Si in  acest an vor fi acordate Premiile Asociatiei Litoral – Delta Dunarii, pentru cele mai importante investitii realizate in zona de Litoral si Delta precum si Premiile Speciale acordate sustinatorilor evenimentelor Asociatiei.

La lucrarile Bursei sunt asteptati sa participe peste 200 de agenti de turism din toata tara, unitati de cazare de pe intreg LITORALUL ROMANESC si DELTA DUNARII, operatori de turism de agrement, reprezentanti ai MDRT, alaturi de membrii nostri: ANAT, Patronatele hoteliere de pe Litoral si din Delta Dunarii, Consiliile locale si judetene de pe Litoral si din Tulcea, Camera de Comert Constanta, Danubius TUI, Aeroportul International “Mihail Kogalniceanu” Constanta si  Administratia Porturilor Maritime Constanta.

Va adresam invitatia de a fi alaturi de noi la deschiderea oficiala a Targului, vineri, 7 septembrie, ora 11.00, la Pavilionul Expozitional Constanta, precum si la Conferinta de Presa care va avea loc in aceeasi zi la ora 12.30.

Biroul de presă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *