marți, 22 septembrie 2020
Acasă > Social > Târgul Ofertelor Educaționale. Prezentări la Constanța, Năvodari și Mangalia

Târgul Ofertelor Educaționale. Prezentări la Constanța, Năvodari și Mangalia

Alegerea liceului nu este o decizie ușoară pentru elevii claselor a 8-a care se pregătesc pentru admitere.

La rândul lor, părinții trebuie să-și sprijine copiii și să-i îndrepte către instituția de învățământ care li se potrivește: liceu teoretic, tehnic sau şcoală de arte şi meserii.

Pentru ca elevii să-şi formeze o imagine cât mai clară asupra tuturor posibilităților pe care le au, astăzi și mâine, în județul Constanța se desfășoară Târgul Ofertelor Educaţionale, sub sloganul ‘Alege Educația! Este calea către viitorul tău’.

Consultând oferta pentru învățământul profesional, liceal tehnologic sau postliceal pentru anul școlar 2017-2018, elevii își pot contura o idee despre ce vor să facă în următorii patru ani, despre competenţelor lor, despre un profil sau un domeniu vizat.

Potrivit Inspectoratului Școlar Județean, târgul este adresat elevilor din clasele a VII-a și a VIII-a, părinților acestora precum și elevilor de liceu interesați de traseul educațional și de formarea profesională. Deschiderea oficială a avut loc astăzi, la ora 11.00, la Pavilionul Expozițional Constanța.

Oferta educațională este prezentată însă și în alte 10 locații din județul Constanța (Medgidia, Mangalia, Năvodari, Băneasa, Cobadin, Hârșova, Cernavodă, Techirghiol, Eforie, Mihail Kogălniceanu).

Târgul este organizat de către Inspectoratul Școlar Județean Constanța, în colaborare cu Consiliul Județean Constanța, Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța, Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Constanța și  universitățile locale.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *