luni, 10 august 2020
Acasă > Ultima ora > Tăriceanu vrea suspendarea Președintelui

Tăriceanu vrea suspendarea Președintelui

Călin Popescu Tăriceanu dă start la a treia suspendare a preşedintelui Traian Băsescu. Tăriceanu se întâlneşte astăzi, de la ora 12.00, cu liderii grupurilor parlamentare pentru a discuta despre iniţierea procedurii de suspendare a preşedintelui Traian Băsescu. Şeful Senatului începe strângerea de semnături pentru a demara acţiunea de suspendare. Călin Popescu Tăriceanu a anunţat că începe astăzi strângerea de semnături pentru suspendarea preşedintelui Traian Băsescu.

Şeful Senatului a arătat că, pentru declanşarea procedurilor de suspendare a preşedintelui, este nevoie de o treime din semnăturile tuturor parlamentarilor.

Pe lângă întâlnirea lui Tăriceanu cu liderii de grup de la Senat se va organiza o întâlnire similară şi cu liderii de la Camera Deputaţilor. Întrebat dacă s-a consultat şi cu preşedintele PSD în legătură cu suspendarea, Tăriceanu a răspuns: “Mă consult periodic cu premierul, dar am reţinut declaraţia conform căreia nu crede că parlamentarii PSD vor avea vreo reţinere în a semna cererea de suspendare”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *