Acasă > Eveniment > Tatăl lui Șerban Huidu a fost rănit de un client al restaurantului pe care îl deține

Tatăl lui Șerban Huidu a fost rănit de un client al restaurantului pe care îl deține

Tatăl lui Șerban Huidu a fost internat în spital și operat, după ce a fost rănit la cap chiar în restaurantul pe care îl deține în Capitală. Florin Huidu a fost agresat de un bărbat care se afla la terasa localului. Clientul de 36 de ani a refuzat să achite nota de plată și s-a luat la harță cu părinții lui Șerban Huidu. El i-ar fi aruncat lui Florin Huidu cu o halbă de bere în față. Și mama lui Huidu a fost agresată.

“Pacientul a ajuns la spital cu o hemoragie destul de severă care a pus intervenția chirurgicală de urgență. Plagile au fost situate la nivel atât cervico-facial, cât și la nivelul policelui mânii drepte. Adică la nivelul degetului mare de la mână. A fost secționat seriat cu un ciob, atât la nivelul feței, cât și la nivelul gâtului.” a declarat  Anda Mihai, medic primar Chirurgie Plastică la Spitalul Bagdasar Arseni.

Tatăl lui Șerban Huidiu a fost operat. Medicii spun că starea sa de sănătate este stabilă.

” În acest moment este stabil. A suferit o intervenție chirurgicală ieri și a fost și transfuzat și este foarte bine domnul Huidu. Se odihnește. E în salon, sus, pe secția de Chirurgie Plastică.”  a mai spus Anda Mihai, medic primar Chirurgie Plastică la Spitalul Bagdasar Arseni.

Suspectul a fost reținut și se află în arestul Poliției București.

” În ziua de 22 iulie la ora 16 am primit un apel prin 112. Am fost sesizat cu o altercație într-un local. Polițiștii s-au deplasat la fața locului au văzut că cele sesizate se confirmă. A fost indentificat un suspect în vârstă de 36 de ani care a fost reținut.” a afirmat Emilia Mihai, purtător de cuvânt al Poliției Capitalei.

Dacă va fi găsit vinovat, agresorul riscă să stea după gratii chiar și 15 ani pentru infracțiunea de vătămare corporală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *