Acasă > Sport > Tecău, în semifinalele turneului din Dubai

Tecău, în semifinalele turneului din Dubai

Horia Tecău și partenerul său de dublu, Jean Julien Rojer, s-au calificat în semifinalele turneului de tenis din Dubai.

În partida disputată în sferturile de finală, dublul româno-olandez a trecut cu scorul de 4-6, 7-5, 10-7, de echipa alcătuită din Robert Lindstedt (fostul partener de dublu al lui Tecău) și M. Matkowski.

Tecău și Rojer s-au impus într-o oră și 24 de minute, acesta fiind al treilea lor succes în fața cuplului suedezo-polonez, pe care l-au mai învins la începutul lunii, cu 6-2, 7-5, în optimile turneului de la Rotterdam (câștigat ulterior), și la începutul anului, în semifinale la Sydney, cu 6-3, 3-6, 10-8.

Horia Tecău l-a învins pe Lindstedt de cinci ori în ultimele șase confruntări: anul trecut la Shenzhen (Lindstedt l-a avut ca partener pe Colin Fleming), cu 6-2, 6-1, la Mastersul de la Paris-Bercy (Lindstedt a jucat alături de Lukasz Kubot), cu 7-6(3), 3-6, 10-5, anul acesta la Sydney, Rotterdam și Dubai. Suedezul s-a impus la Turneul Campionilor de la Londra (alături de Kubot), cu 6-4, 7-6 (4).

Perechea româno-olandeză, a doua favorită la Dubai, și-a asigurat un cec de 31.730 dolari și 180 de puncte ATP, iar în ultimul act va da piept cu învingătorii din meciul Jamie Murray (Marea Britanie)/John Peers (Australia) — Rohan Bopanna (India)/Daniel Nestor (Canada), cap de serie nr. 4.

Tot azi, în sferturi, cuplul româno-britanic Florin Mergea/Dominic Inglot va înfrunta principalii favoriți ai probei, americanii Bob și Mike Bryan, liderii mondiali.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *