Acasă > Monden > Teo Trandafir a rămas fără mașină

Teo Trandafir a rămas fără mașină

Cunoscuta prezentatoare tv, Teo Trandafir, a avut parte de un sejur neplăcut la malul mării. Vedeta s-a trezit cu mașina personală avariată de nimeni altul decât… Luis Lazarus! Neplăcutul incident s-a petrecut week-end-ul trecut, în parcarea hotelului unde Teo era cazată. Rămasă fără mijloc de transport, vedeta a fost nevoită să circule cu maşinile colegilor de la emisiune.

“E adevărat! Maşina mea a fost lovită în parcare de Luis, însă nu pot spune că a fost o mare dramă! Omul a fost de bun-simţ şi m-a sunat imediat ce a avariat Mitsubishi-ul meu! Şi-a cerut scuze şi a încercat să îmi explice ce s-a întâmplat, apoi s-a oferit să rezolve el totul! Cum era şi normal, l-am înţeles şi i-am spus să nu îşi facă probleme, întrucât, astfel de lucruri se pot întâmpla oricui! Eu, de pildă, sunt cel mai slab şofer şi aş fi putut, Doamne fereşte, să fac grozăvii mult mai mari decât să zgârii vreun autoturism în parcare! Asta a fost, nimeni nu a păţit nimic,” a declarat Teo Trandafir, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

Maşina moderatoarei tv are o aripă înfundată şi a fost nevoie să fie dusă, de urgenţă, la Bucureşti şi băgată în service pentru a fi reparată.

Sursa foto: enational.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *