Acasă > Eveniment > Teribil accident de circulație, noaptea trecută, pe Podul Rutier de la Medgidia

Teribil accident de circulație, noaptea trecută, pe Podul Rutier de la Medgidia

Patru persoane, printre care și un copil de 12 ani, au ajuns la spital cu răni grave, după ce două autoturisme s-au izbit violent în parapeții de pe marginea podului.

Totul s-a întîmplat din cauza vitezei și a teribilismului. Martorii spun că șoferul autoturismului Opel făcea liniuțe pe pod. Teribilismul aproape că l-a costat viața. Într-o fracțiune de secundă, a pătruns pe contrasens, unde s-a ciocnit frontal cu un alt autoturism care circula regulamentar.

Impactul a fost devastator. Opel-ul s-a răsucit și a ricoșat în parapetul de pe marginea stîngă a podului, iar șoferul a fost proiectat prin parbriz. Medicii de la Ambulanță l-au găsit pe șofer la cîțiva zeci de metri de locul unde s-a produs accidentul, prăbușit în zăpadă. Cealaltă mașină a ajuns în parapetul opus.

Unul dintre șoferii implicați în accident, un tînăr de 26 de ani, a fost transferat de un echipaj SMURD-ul la Spitalul Clinic Județean Constanța. Acesta este în stare critică, iar medicii sunt rezervați cu privire la șansele sale de supraviețuire. Celelate trei victime au rămas internate la Medgidia, pentru a primii îngrijiri de specialitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *