duminică, 9 august 2020
Acasă > Monden > Tiesto vine la UNTOLD 2016

Tiesto vine la UNTOLD 2016

Primul headliner anunțat pentru a doua ediție UNTOLD, senzația muzicală a verii în România care transformă orașul Cluj-Napoca în destinația de vacanță preferată a tuturor între 4-7 august 2016, este Tiesto, unul dintre cele mai puternice nume ale muzicii electronice.

După o primă ediție catalogată de fani drept ”cea mai intensă experientă trăită vreodată în România”, UNTOLD crește standardele pentru edița a doua în primul rând la capitolul artiști. În cele 4 zile de festival ale acestui an, headlineri EDM vor fi 5 dintre cei mai doriți artiști de către publicul din România și în special, de către publicul UNTOLD.

Dacă Tiesto a fost deja anunțat, în perioada următoare se vor alătura și ceilalți 4 regi ai EDM-ului ce vor fi prezenți în vară la Cluj-Napoca, precum și alți artiști din line-up.

UNTOLD 2016 își mai propune să crească nivelul la toate capitolele și scenele din festival, iar în ceea ce privește artiștii invitați, pe main-stage, pe lângă artiștii EDM vor fi în timpul zilei și live acts cu artiști aflați în topul preferințelor fanilor UNTOLD.

Abonamente UNTOLD 2016

Primele abonamente pentru UNTOLD 2016 s-au pus în vânzare în urmă cu trei luni, iar până în prezent peste 26.000 de fani și-au achiziționat abonament, fără să cunoască line-up-ul festivalului. Pe site-ul festivalului sunt acum disponibile 2.000 de Abonamente din categoria PreSale la prețul de 300 lei + taxe și un număr limitat de Abonamente VIP la prețul de 500 lei + taxe, ambele în varianta printed at home sau prin rețeaua Eventim. Ulterior vor fi disponibile și bilete de o zi însă numărul acestora va fi limitat.

Sursa: 1music.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *