TINERI PRINŞI ÎN FLAGRANT DE CĂTRE UN POLIŢIST AFLAT ÎN TIMPUL LIBER

  •  
  •  
  •  
  •  

        La data de 3 mai a.c., ora 02.30, un poliţist din cadrul Secţiei 3 Rurale Mangalia, aflat în timpul liber pe raza localităţii Vama Veche, a surprins în flagrant 3 tineri, în timp ce sustrăgeau unei tinere o poşetă aflată pe nisip, în zona unei terase aflată pe plajă. Imediat după aceasta, tinerii s-au depărtat aproximativ10 m, iar după ce au sustras bunuri din interiorul poşetei au revenit şi au abandonat-o în zona de unde o luaseră.

        Pentru imobilizarea persoanelor, poliţistul a solicitat sprijin colegilor, iar la faţa locului a sosit cu operativitate o patrulă mixtă, formată dintr-un poliţist din cadrul Secţiei 3 Rurale Mangalia şi un jandarm din cadrul I.J.J. Constanţa, identificându-i pe suspecţi ca fiind A Iaşar, de 37 ani, D. Ionuţ, de 33 ani şi D. Cristina, în vârstă de 24 de ani, toţi din Constanţa, ocazie cu care a fost descoperită o altă poşetă, ce conţinea un telefon mobil, ce s-a stabilit ulterior că aparţinea unei alte tinere.

        Prejudiciul în valoare de 1000 lei a fost recuperat şi restituit părţilor vătămate.

 Cercetările sunt continuate de către poliţişti, pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, cu suspecţii în stare de libertate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *