duminică, 20 septembrie 2020
Acasă > Eveniment > Tinerii din Năvodari s-au distrat o noapte întreagă în Club Crush

Tinerii din Năvodari s-au distrat o noapte întreagă în Club Crush

Primarul oraşului Năvodari, Nicolae Matei le-a oferit tinerilor o petrecere de neuitat într-unul dintre cele mai renumite cluburi din staţiunea Mamaia, Club Crush. Seara a fost una cu adevărat reuşită, iar organizatorii promit că astfel de petreceri vor deveni tradiţie pentru tinerii dornici de distracţie.

Tinerii din Năvodari au petrecut o noapte de neuitat în Club Crush din staţiunea Mamaia, acţiunea fiind una dintre multele iniţiate Organizaţia Partidului Social Democrat organizaţia oraşului Năvodari, la propunerea primarului Nicolae Matei.

Alături de muzica bună oferită de DJ renumiţi ai Clubului Crush, surprizele s-au ţinut lanţ pentru participanţi, aşa cum, de altfel, toată lumea cunoaşte că acolo unde primarul Nicolae Matei este unul dintre organizatori, seara este clar una de cu adevărat reuşită. Au fost organizate concursuri, dar şi tombole susţinute de social democraţii din Năvodari special pentru tinerii care au răspuns şi de această dată invitaţiei venite din partea conducerii PSD şi a primarului Nicolae Matei şi de această dată alături de tinerii din Năvodari. De altfel, tot la iniţiativa organizatorilor, tinerii au putut încerca şi o plimbare în piscină într-un balon transparent imens. Seara a continuat cu o tombolă; s-au tras la sorţi mai mulţi câştigători ai sumei de 100 lei, iar cei mai norocoşi au plecat acasă cu premii de 100 şi 300 lei, fiind extraşi din urnă de mai multe ori.

Invitata specială a serii a fost Claudette, care a încins atmosfera pe ringul de dans. Şi, pentru cei interesaţi de petrecerile nocturne, aceştia trebuie să ştie că disctracţia va continua, mai ales că sezonul estival este la start, iar oraşul Năvodari se află în topul destinaţiilor de vacanţă ale tuturor celor care ales să petreacă pe litoralul românesc. Plus de asta, primarul Nicolae Matei susţine distracţia de litoral, iar seara trecută a fost una dintre aceste dovezi, existând doar un pas până la Năvodariul să devină staţiune turistică de interes naţional.

Pentru pozele de la acest eveniment intrati pe pagina de facebook: gazetadenavodari.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *