Acasă > Politica > Tinerii liberali constănțeni au obținut două funcții la nivel național

Tinerii liberali constănțeni au obținut două funcții la nivel național

Sediul PNL din Bucureşti a găzduit, recent, întâlnirea de lansare a Comisiilor de Specialitate ale TNL, în cadrul căreia tinerii liberali constănţeni au obţinut, în premieră pentru Filiala TNL Constanţa, două funcţii de coordonare ale comisiilor formate la nivel naţional. Astfel, Daniel Popa va fi coordonatorul naţional al Comisiei de Buget -Finanţe, iar Simona Siloci Ghimpău va coordona Comisia de Sănătate.

„Procesul de selecţie a fost unul riguros, aşa cum este normal pentru o funcţie cu impact naţional. Sunt onorat să reprezint TNL Constanţa, prin atribuţiile conferite de preşedinţia Comisiei Buget – Finanţe. Activitatea mea ca preşedinte va fi una bazată pe proiecte clare şi sustenabile, comisia funcţionând pe două principii: competenţă şi responsabilitate”, a declarat Daniel Popa, membru în BPM al TNL Constanţa. 

La rândul său, Simona Siloci Ghimpău, membru în BPM al TNL Constanţa s-a declarat încântată că va coordona Comisia de Sănătate a Tineretului Naţional Liberal. 

Comisiile de specialitate ale TNL au ca obiectiv găsirea de soluţii practice privind implementarea programului de guvernare al PNL şi prezentarea acestuia opiniei publice. Mai mult, acestea îşi propun să asigure resursa umană pentru reprezentarea PNL în structurile executive în plan central şi local. Activitatea comisiilor va începe săptămâna viitoare, urmând ca până la data de 20 iunie, acestea să prezinte un program de acţiuni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *