sâmbătă, mai 25, 2019
Acasă > Social > Tinerii social-democrați din Constanța, spiridușii lui Moș Crăciun

Tinerii social-democrați din Constanța, spiridușii lui Moș Crăciun

Moș Crăciun a trimis daruri copiilor de la Centrul de Plasament ‘Antonio’ din Constanța.

Moșul a fost ajutat în acest an de Organizaţia Municipală a Tineretului Social Democrat Constanţa care i-a dus pe cei mici în lumea celei de-a şaptea arte.

”S-a citit fericirea pe chipul celor aproximativ 60 de copii instituţionalizaţi în Centrul de Plasament ‘Antonio’ din Constanţa. Moş Crăciun a venit la ei, anul acesta, cu un cadou special, pe care şi-l vor aminti cu drag – o ieşire la film. I-au însoţit în călătoria lor, spiriduşii ‘Moşului’, tinerii social-democraţi de la malul mării.

Nu există Crăciun fără ca marea familie a Organizaţiei Municipale TSD Constanţa, ce a devenit familie adoptivă pentru toţi copiii din Centrul ‘Antonio’, să nu se strângă laolaltă şi să împărtăşească bucuria şi emoţia sfintei sărbători a Naşterii Domnului. De această dată, copiii au ieşit din spaţiul instituţional în care îşi petrec fiecare zi şi s-au simţit liberi să viseze, să descopere şi mai ales să se bucure şi să râdă pe seama întâmplărilor haioase prin care trec personajele din filmul ‘Schimb de moşi’, pe care au avut ocazia să îl vizioneze. Şi ca ziua să fie de neuitat, spiriduşii ‘moşului’ le-au făcut toate poftele. Această acţiune dedicată copiilor din Centrul ‘Antonio’ a devenit una de suflet pentru tinerii social-democraţi şi face parte din programul ‘TSD, pentru responsabilitate socială’. Iar anul 2018 se anunţă unul bogat în evenimente şi acţiuni semnate de tinerii social-democraţi din Municipiul Constanţa.

Şi anul acesta, misiunea lui Moş Crăciun şi a spiriduşilor săi a fost dusă la bun sfârşit. Rezultatul a fost zâmbetul sincer şi mulţumirea de pe chipurile copiilor, care au simţit din nou căldura unei familii.

Suntem încântaţi să ştim că astăzi, noi tinerii social-democraţi din Municipiul Constanţa, am putut să fim părinţi pentru fiecare copil de la Centrul de Plasament ‘Antonio’. E luna cadourilor, luna bucuriei, iar bucuria noastră este de a oferi cadouri semenilor noştri. Ne dorim, pe viitor, să avem puterea să organizăm cât mai multe acţiuni de acest gen pentru a le face viaţa mai frumoasă’, a declarat Leonard Drăgan, coordonatorul Organizaţiei Municipale a TSD Constanţa.

Organizaţia Municipală a TSD Constanţa urează tuturor constănţenilor ‘Sărbători fericite alături de cei dragi şi La mulţi ani!”, transmote TSD Constanța.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.