TOP BOBOC, Balul Bobocilor şi O zi la Tomis

1.Liceul Teoretic ,,Nicolae Bălcescu ”Medgidia organizează în data de 08 noiembrie 2013, la Casa de Cultura a Sindicatelor Medgidia, ora 20, Balul Bobocilor.

Organizatorii, Clasa a XII-a B, îndrumați de profesorii Miu Constantin şi Nedelcu Monica, au pregătit un spectacol dinamic, plin de spirit, eleganţă, umor şi talent.

Bobocii vor avea de înfruntat probe surpriză, se vor întrece în eleganţă şi probe de talent. Spectacolul TOP BOBOC LTNB are sprijinul sponsorilor locali şi se doreşte primul eveniment din seria de spectacole şi evenimente culturale pe care LTNB le va derula în acest an şcolar.

2.Elevii clasei a IX-a D, de la Liceul Teoretic ,,Nicolae Bălcescu’’ din Medgidia  vor participa în data de 7.11.2013, ora 15, la activitatea ,,O zi la Tomis’’, desfăşurată la Muzeul de Istorie Naţională şi Arheologie Constanţa.

Împreună cu elevi de la Şcoala Gimnazială „Adrian V. Rădulescu” din Murfatlar, elevii noştri vor prezenta o scenetă – Nihil novi sub sole – inspirată din opera lui Ovidius. Vor participa şi cu desene la expoziţia organizată cu această ocazie, apoi vor vizita MINAC.

Evenimentul este parte a activităţii cu tema „Tomis – oraş portuar şi cultural”, organizat în cadrul proiectului OLKAS: „De la Marea Egee la Marea Neagră. Porturi medievale în cadrul rutelor maritime ale Estului”, cod MIS-ETC 284, finanţat prin Programul Operaţional Comun „Marea Neagră 2007-2013”, coordonator din partea Liceului Teoretic ,,Nicolae Bălcescu’’ este prof.  de limba latină – Plugaru Rodica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *